Въведете ключови думи или телефонен номер!

КВД-ПРО-В ЕООД

Адрес: гр. Враца, общ. Враца, обл. Враца, ул. Проф. Д.Йоцов 9 Покажи на картата
Телефон(и):
092620419 
0878976007 
0898779971 
Имейл(и):vr_kvd_pro_v@abv.bg kvdprov@gmail.com
Уеб сайт:www.kvd-pro-v.com; www.vpd-energy.com 
Описание:НЕКОРЕКТНА ФИРМА. KVD- PRO- V. ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Интегрирани системи за охрана - видеонаблюдение, СОТ, биометрия (заключващи системи с пръстов отпечатък). Откриване на взривни вещества от разстояние до 120м - SNIFFEX-без аналог в света. Силово и структурно окабеляване. Енергоспестяващи хотелски системи. Контрол на достъп. Контрол на работно време. GPS системи - контрол разход гориво. Портални и гаражни врати с автоматика. Паркинг системи. Контрол на автомобилния трафик., СЛЪНЧЕВИ КОЛЕКТОРИ въртящи се по посока на слънцето, Отоплително енергоспестяващо МИНИ- КОТЕЛНО УСТРОЙСТВО с изключително високо КПД (98%)
Адрес: гр. Варна, общ. Варна, обл. Варна, ЧАЙКА, вх. Б, ет. 2, ап. 52 Покажи на картата
Телефон(и):
052711212 
Имейл(и):w_p@abv.bg
Описание:Проектиране и внедряване на хардуер и софтуер, научноизследователска дейност, консултантска дейност, проектиране във всички фази, включително изработване на проекти за строителството, маркетинг, реклама, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки и услуги от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, продажба и монтаж на охранителна, пожарогасителна, компютърна, офис и комуникационна техника, повишаване на квалификация и преквалификация, както и извършване на всяка друга стопанска дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство.
ЕИК/ПИК:103973267 В търговския регистър
  Добави реални данни  
Последна промяна на 15.03.2016 от търговски регистър
 
Рейтинг:Все още няма оценка
 
 

Коментирай

 

За да може да поставите оценка влезте в профила си или се регистрирайте.

 

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори