Въведете ключови думи или телефонен номер!

В И К СТРОЙ ЕООД

Адрес: гр. Монтана, общ. Монтана, обл. Монтана, ул. "Диана"51 Покажи на картата
Телефон(и):
0889098872 
Описание:ЗДРАВ БЕТОН. ВиК СТРОЙ. Бетонпомпа 28 метра. Бетоновият възел е сертифициран съгласно ISO 9001:2008. Стандарт по качество.
Информация от указател Монтана 2023/24
Адрес: гр. Монтана, общ. Монтана, обл. Монтана, ул. СИРМА ВОЙВОДА, 8, вх. Б Покажи на картата
Телефон(и):
096301346 
Описание:ПРОИЗВОДСТВО НА ГОТОВИ БЕТОНОВИ СМЕСИ, ПРОИЗВОДСТВО НА ИЗДЕЛИЯ ОТ БЕТОН ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО, ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА ПЪТНИ, МОСТОВИ, ВОДОПРОВОДНИ, КАНАЛИЗАЦИОННИ, ГАЗОПРЕНОСНИ И ДРУГИ СТРОИТЕЛНИ И ХИДРОСЪОРЪЖЕНИЯ; ИНЖЕНЕРИНГОВА ДЕЙНОСТ; ГЕОЛОЖКИ И ГЕОДЕЗИЧЕСКИ ПРОУЧВАНИЯ И ИЗМЕРВАНИЯ, ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА И ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ИНЕРТНИ И СКАЛНИ МАТЕРИАЛИ, ВИСОКО И НИСКО СТРОИТЕЛСТВО, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ, СМЕТОСЪБИРАНЕ И СМЕТОИЗВОЗВАНЕ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПОКУПКА НА ЦЕННИ КНИЖА С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВАЛУТНИ СДЕЛКИ; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ДОБИВ, ПРЕРАБОТКА И ПРЕНОС НА НЕФТ И НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ, КАКТО И ДРУГИ ПОДОБНИ ДЕЙНОСТИ; ИЗДАТЕЛСКА ИЛИ ПЕЧАТАРСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
ЕИК/ПИК:111533837 В търговския регистър
  Добави реални данни  
Последна промяна на 11.05.2016 от търговски регистър
 
Рейтинг:Все още няма оценка
 
 

Коментирай

 

За да може да поставите оценка влезте в профила си или се регистрирайте.

 

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори