Въведете ключови думи или телефонен номер!

ЮГСТРОЙ ООД

Име:ЮГСТРОЙ
Пълно име:"ЮГСТРОЙ" ООД
1. ЕИК/ПИК:120063258
Фирмено дело: 270/2001 540 В търговския регистър
2. Фирма/Наименование:ЮГСТРОЙ
3. Правна форма:Дружество с ограничена отговорност
5. Седалище и адрес на управление:Държава: БЪЛГАРИЯ
Област: Смолян, Община: Златоград
Населено място: гр. Златоград, п.к. 4980
бул./ул. ул. Константин Фердинанд № 2
6. Предмет на дейност:СЪЗДАВАНЕ НА КАДАСТЪР И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО ГЕОДЕЗИЯ И КАРТОГРАФИЯ; ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИНВЕСТИРАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СМР; ОЦЕНКИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ЕКСПЕРТИЗИ; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ВКЛ. ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ; ТРАНСПОРТНИ И ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ - ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ; СКЛАДОВА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ; ДОБИВ, ИЗВОЗ, ОБРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ; РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ, ХОТЕЛСКИ И ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ И ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ И УСЛУГИ СЪПЪТСТВАЩИ ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ; ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ; КОРАБОСТРОИТЕЛНИ И КОРАБОРЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ, ШЛАЙФАНЕ, БЛАСТИРАНЕ, КИТОСВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ НА КОРАБИ, ЗАВАРЪЧНИ ДЕЙНОСТИ, ПРОЕКТИРАНЕ И МОНТАЖ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ; ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ НЕЗАБРАНЕНИ С ЗАКОН.
6а. Основна дейност по НКИД:Група по НКИД: 4521
Клас по НКИД: строителство
7. Управители:ЮРИ ДРАГОМИРОВ ГОЛЕМИЛОВ, Държава: БЪЛГАРИЯ
19. Съдружници:ЮРИ ДРАГОМИРОВ ГОЛЕМИЛОВ, Държава: БЪЛГАРИЯ, Размер на дяловото участие: 4800 лв.СУЗАНА ИВОВА ГОЛЕМИЛОВА, Държава: БЪЛГАРИЯ, Размер на дяловото участие: 200 лв.
24. Прехвърляне на дружествен дял:
31. Размер:5000 лв.
32. Внесен капитал:5000 лева
Последна промяна:14.10.2022
 
Рейтинг:Все още няма оценка
 
 

Коментирай

 

За да може да поставите оценка влезте в профила си или се регистрирайте.

 

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Този уебсайт използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско преживяване. Използвайки нашите услуги, Вие се съгласявате с това.  Разбрах!  Повече информация

Затвори